Å være komfortabel i din høye hæler

Kvinners høye hæler i seg selv kan være ganske ubehagelig. Hvis du regelmessig bruker høye heeled sko, er du sannsynligvis klar over vanskeligheter med å finne komfortable høy hæl sko. Ubehag forårsaket er ikke bare i løpet av få timer du bære dem, men flere varer som du håndtere hard hud på føttene, blemmer, ankel belastning og kalv belastning, etc. Men hvis du jobbe lange timer eller regelmessig delta formelle sosiale sammenkomster, vet du hvor vanskelig det er å gå uten høye hæler. Denne spesielle stilen sko legger en viss touch til alle antrekk som hjelper du føle sexier og mer trygg, forutsatt at du ikke ser ut som du ikke er wincing med hvert trinn.

Når plukke ut et par av hæler for neste møte eller samlinger, finnes det et par ting du kan gjøre for å redusere belastningen av iført hælene. Først Velg hæler som er mindre enn 3 inches i høyden. Belastningen hælene formidle på resten av din kroppen øker eksponentielt med høyde som vekten av din body flytter videre på ballene av føttene. Men hvis du virkelig ønsker å få over 3 inches, utforske en plattform sko eller en kilehæl som disse typer sko generelt tilby mer bue støtte og en mer gradvis skråning å hæl, som i tekniske termer jevner ut belastningen. Det er generelt mindre direkte kraft på en del av foten, men du får samme høyde fordelen du leter.

Neste, være oppmerksom på bredden av din sko. Mens du kanskje tror at føttene ser slankere og penere hvis du har en mindre sko, har det faktisk feil størrelse som har ofte den største negative syn på hvordan vi ser. Hvis føttene ser tydeligvis for stor for sko, det gjør føttene vises altfor stor, mens hvis foten synes å være for liten for din sko, pleier du å ligne en 14 år gammel jente som snek ut i morens hæler. Den beste måten å se din beste er å ha best passer sko mulig og den beste måten å opprettholde integriteten til tærne er å ikke la dem få for trangt.

Endelig, sikre hæler ankeret tett til foten og foten ikke Skyv når du flytter. Dette er spesielt viktig høyere hælene som behovet for støtte øker selv videre. Løstsittende hæler er trolig den største enkeltstående bidragsyteren til faller mens iført høye hæler og er den ledende årsaken til belastning på din leggen og ankelen. Når din sko er vaklende, må du kompensere for at ustø med musklene. Dette setter overdreven belastning på de musklene som fører til tretthet og belastning. I tillegg når skoene ikke stramme, vil de er ikke lenger en forlengelse av deg, derfor skoene ikke nødvendigvis flytte samtidig og i samme retning som du vil flytte, dramatisk øke risikoen for ulykker.

Høye hæler kan hjelpe deg med å føle seg mer trygg, i kontroll, og sexy, men alle disse fordelene komme fra iført riktig hælen, ikke fasjonable hælen. Med mindre hælene passer godt og er komfortabel i dem, utstråler ikke du tillit til at du håpet til slutt på.

Leave a Reply