Flere vesker fra Little Liffner for Filippa K

Fortsetter suksessamarbeidet.
Samarbeidet mellom Filippa K og Little Liffner var på alles lepper. Nå kommer enda en veskekolleksjon.

I fjor høst ble det kjent at Filippa K lanserte sin første veskekolleksjon i samarbeid med det svenske tilbehørsmerket Little Liffner. Kolleksjonen bestod av en doktorveske og to ulike varianter av sadelvesken.

” Vi ville skape en veskekolleksjon som fremhever den tidløse kvaliteten i vår estetikk. Veskemodellene er enkle, men med et sterkt uttrykk som appelerer til Filippa K-kvinnen”, sa Nina Bogstedt, Head of Design hos Filippa K i forbindelse med lanseringen.

888

Bilde av: ballkjoler på nett billig

Nå fortsetter samarbeidet mellom de to svenske motemerkene, også denne gangen som en eksklusiv capsule-kolleksjon. Kolleksjonen beståer av to håndlagde vesker som tar utgangspunkt i balansen mellom det raffinerte og det tilbakelente, og resultatet er en liten skulderveske og en pouch i kanvas og konjakkfarget kalveskinn.

“Vi elsket å samarbeide om den første kolleksjonen, og det var gøy å utvide samarbeidet og jobbe med også konjakkfarget skinn i tillegg til den lyse paletten for SS16-kolleksjonen. Resultatet er fantastisk”, sier Bogstedt i en pressemelding.

“Jeg er kjempeglad for å få fortsette samarbeidet med Filippa K denne