Slik får du looken fra Victoria Beckham-visningen

Nylig ble det kjent at Victoria Beckham lanserer sin første makeupkolleksjon i samarbeid med Estée Lauder. Og mens vi venter på det som er hennes første egne makeupkolleksjon – se hvordan du kan stjele beauty looken fra hennes siste motevisning under New York Fashion Week her.

Rød lepper med en vri

Under Victoria Beckhams AW16-visning på New York Fashion Week dominerte en naturlig sminkelook med fokus på røde lepper, men med en mørkere, mer dramatisk følelse enn tidligere. Av de to beauty lookene kreativ direktør for Max Factor Pat McGrath skapte for visningen hadde den ene den hotteste signaturen akkurat nå, nemlig rødbrune lepper – en moderne tolkning av de klassiske røde der leppene stod i fokus kombinert med naturlig hud og mascara fra rot til tupp.

– Denne sesongen handler all inspirasjon om nytolkning – ved å ta noen av mine aller kjæreste plagg og gi dem en ny vri (…) Jeg elsker hvordan Pat og Max Factor fikk dette frem i makeupen, med klassiske røde lepper som holdt looken tidløs, men samtidig med en litt mørkere, mer moderne vri, sier Victoria Beckham i en pressemelding.

Bilde av: selskapskjoler nettbutikk

– Normalt til disse showene legger vi en veldig diskret makeup, det handler alltid om huden, men denne gangen ville Victoria ha noe mer. Så vi endte faktisk opp med å designe tre veldig distinkte looker – alle med en naturlig og sunn hud, men enten trappet vi opp uttrykket med røde lepper eller en nydelig farge på øyelokkene for en enkel, men dramatisk og vakker look. Ved å påføre godt med mascara inne ved røttene og lite ytterst på tuppene fikk vi en fin avslutning på looken med en definert vippelinje som komplimenterte leppene og øynene på en flott måte, sier Pat McGrath.

Victoria Beckham er ikke den eneste i familien som flørter med beauty – sjekk ut hvem David Beckham skal lansere hudpleieserie for.

Minimalistisk ponytail

– Victoria Beckham har gjennom de siste sesonger virkelig utviklet og definert sin visjon av “the Victoria Beckham woman”, og for å følge denne estetikken har vi utviklet den minimalistiske og polished dual-textured ponytail, sier ghd-stylist Guido Palau i en pressemelding.

– Denne looken er en ekstravagant og moderne versjon av en ren og enkel stil, som faller i smak hos kvinner verden over. Håret er satt – lett, enkelt og elegant.

Leave a Reply