Frame med eksklusiv minikolleksjon

VIXEN har tidligere skrevet om Frame som er jeansmerket bloggerne, it-jentene og motepersonlighetenen sverger til. Nå slipper merket en eksklusiv minikolleksjon laget fra rekonstruerte jeans.

LES OGSÅ: Her er jeansmerkene vi elsker

Kolleksjonen, som har fått navnet Le Mix, består av plagg laget av returnert denim samt overskuddsmateriale fra tidligere kolleksjoner. Med utgangspunkt i merkets tre år gamle arkiv har designteamet i Los Angeles eksperimentert med å demontere, rekonstruere og sy om.

Grunnleggerne bak Frame, Jens Grede og Erik Torstensson sammenlikner prosessen med et puslespill der rekonstruerte biter av gamle jeans settes sammen igjen til nye jeans som et bidrag til fremtidens bærekraftige mote.

Minikolleksjonen består av ett par jeans og et denimskjørt, og kommer i et svært begrenset opplag som allerede har lange ventelister. Kolleksjonen er tilgjengelig i merkts butikk på Melrose Place, i Barneys, Selfridges, Colette, My Therese, Ron Herman og Lane Crawford samt online på somoda.no.

Leave a Reply