Jenny Skavlan med ny smykkekolleksjon

Skuespiller, designer, it-girl og blogger Jenny Skavlan er kjent for sin stilsans og store interesse for mote, trender og tendenser. Nå er hun aktuell med sin andre smykkekolleksjon for David Andersen.

Etter å ha vært ambassadør for gullsmedkjeden i lang tid, gikk Jenny Skavlan i fjor i fotsporene til bloggkollega Camilla Pihl, og lanserte sin egen smykkekolleksjon for David Andersen. Nå er andre runde klar, og de forgylte smykkene fortsetter videre med en sommerlig vri som allerede har høstet lovord fra både bloggere, it-girls og andre motepersonligheter.

– Denne kolleksjonen er nett og feminin. Marmoren er byttet ut med hvit syntetisk opal som har en deilig pastelltone og passer perfekt til sommergløden som nå kommer snikende. Smykkene er i forgylt sølv og er helt perfekt til sommerens ulike antrekk, enten det er bikini eller sommerkjole, sier Jenny Skavlan om kolleksjonen i en pressemelding.

Mens den forrige kolleksjonen var inspirert av Art Deco og preget av marmor og matt gull er det nye kolleksjonen tilpasset sommeren, men bærer fremdeles preg av inspirasjon fra antikvariater og gamle smykkeskrin.

– Jeg har tatt med meg de runde formene, den varme gullfargen og lidenskapen min for hoops og kuler fra den første smykkekolleksjonen min og laget en liten sommerkolleksjon, sier Jenny.

Trenden med gjestedesignere og designersamarbeid synes ingen ende å ta, fra H&Ms imponerende liste over internasjonale designernavn som Karl Lagerfeld, Alexander Wang og nå sist det franske motehuset Balmain for ikke å snakke om for