14 ting du bare kjenner til hvis du elsker falske, lange negler

1. Når bartenderen gir deg vekslepengene og du mister myntene på bardisken. Det tar en evighet å prøve å plukke opp kronestykkene igjen. Det samme gjelder kredittkort og egentlig alle innretninger som er flate. SÅ. VANSKELIG.

2. Å ta på deg fuktighetskrem, håndkrem og Vaselin er nå et skikkelig oppdrag – Du får det dobbelte av mengden du får på fingrene under neglene dine (bare spare det til senere?)

3. Husker du da du kunne låse smykkene dine selv? Hahahaha. Den tiden er forbi, for å si det sånn.

4. Det samme gjelder å lukke skjorter med små knapper. Jepp. Det der er sååå vanskelig nå. BRB, skal bare google hvor mye det koster med en personlig assistent.

5. Du bruker timevis av livet ditt på å søke etter #NOTD og blir neglsjalu. Du screenshotter alt du elsker for det neste besøket på salongen. Du screenshotter også alle de fryktelige neglhistoriene du finner der ute for å sende til vennene dine, som er like oppslukt av falske negler som det du er.

6. Hvis en knekker, er det slutt. Kvelden er ødelagt. Hvorfor, Gud, HVORFOR?! Det gjør også veldig vondt :(

Bilde av: cocktail kjoler online

7. Ingenting føles så bra som å fjerne dem og sette på nye. I-N-G-E-N-T-I-N-G.

8. Du kan bruke dagevis bare på å beundre dem. Noen ganger (vanligvis under lange møter) blir du faktisk så opptatt av negene dine at du svarer “Akrylnegler er fantastisk” når sjefen din stiller deg et spørsmål om dataanalyse.

9. Bad Gal RiRi er negldronningen. Bare sånn så du vet. Khloe K er rett bak.

10. Dette er hvordan du ser ut når du skriver på PC-en din rett etter at du har fått dem gjort.

11. Hvis du noen gang fikk de magiske klørne dine fjernet, ville det å bruke iPhonen din føles umulig og hendene dine blir bare så mye mindre. Æsj.

12. Du bruker mer tid med negldesigneren din enn med familien din. Hvem du ville reddet først hvis det begynte å brenne? Det vil du ikke svare på…

13. Hver gang du får neglene dine fjernet eller forkortet, føler du deg 72,5 prosent mindre attraktivt. Og fordi de naturlige neglene dine er så tynne som et A4-ark under all akrylen kan det faktisk gjøre ganske vondt. Men det er verdt det, da.

14. Lyden de lager når du skriver på en telefonskjerm eller trommer med fingrene er fantastisk tilfredsstillende. Det finnes faktisk egne YouTube-videoer dedikert til dette. På ekte.

Leave a Reply