17 ting alle jenter som er for late til å fikse håret sitt forstår

1. Når du klikker deg inn på en YouTube-hårtutorial, for så å se at den er syv minutter lang og krever mer enn en hårnål, for så å gi opp og gå for hestehale i stedet. IGJEN. Hvis det krever mer enn en hårstrikk er det bare å glemme.

2. En arbeidsuke med forskjellige frisyrer ser omtrent slik ut som dette for deg:

3. Frykten over å være den overpyntede personen på festen. Nei, du kommer ikke til å gjøre både hår og sminke og risikere å se ut som om du har prøvd for hardt. For du er en lat jente. Du har gjort deg fortjent til denne tittelen og du må bære den med stolthet.

4. Sinnet du føler når du for én gangs skyld tar deg tid til å ordne håret ditt ordentlig og noen avlyser avtalen de hadde med deg. Jeg trodde vi var venner??

5. Å bruke tørrsjampo i stedet for vanlig sjampo var noe du lærte i barnehagen, typ. Dette er ikke noe amatøropplegg og du er fullstendig klar over alle fordelene ved en god tørrsjampo.

6. Du har en backup-tørrsjampo aka talkum for når du går tom for vanlig tørrsjampo fordi du ikke orker tanken på å vaske håret ditt.

7. Etter den tredje dagen hvor du ikke har vasket håret, forsøker du å overbevise deg at du helt sikkert kunne pullet off den wetlooken alle kjendisene går for på den røde løperen. Du forsøker å jobbe med fettet i stedet for mot det, men må til slutt innrømme at du bare ser ut som Charlize Theron i “Monster”.

8. Når det er for varmt ute til å bry seg om å fikse håret. Det kommer bare til å bli ødelagt av svetten din med én gang.

9. Når det er for kaldt ute til å bry seg om å fikse håret. Det kommer bare til å bli statis fra lua eller skjerfet ditt og blåst i alle retninger av den iskalde vinden.

10. Du elsker i all hemmelighet at det regner for da har du en svært gyldig unnskyldning for å ikke rette eller krølle håret ditt. Du sier til sjefen ved kaffemaskinen: “Shit, det regner ute i dag! Jeg skulle egentlig fikse håret i dag, men hvorfor i alle dager gidde, ikke sant??

11. Sannheten om hårrutinen din er at det enten tar to sekunder fordi du ikke gjorde noe, eller to timer på grunn av all greingen, vaskingen, balsameringen, blow-dryingen, stylingen. I tillegg brukte du tiden på å krangle med roommaten din om hvorvidt du burde ha vasket håret ditt eller ikke. For det tar minst 30 minutter til.

Leave a Reply