Fargeguide for selskapskjoler

Det er så mange flotte prom ser for personer med mørk hud. Det er bare et spørsmål om å finne ut hvilke blikk er riktig for deg.

Det første du trenger å gjøre er å finne din hudtone; er du en “sommer” eller en “vinteren?” Det er veldig lett å gjøre, se i et speil under naturlig lys, som nær sollys som du kan få. Gni kinnene dine, eller se nøye i hule håndleddene. Gjør innsiden huden av håndleddet har grønnlige toner eller blålig undertoner? Hvis du ser grønnlige toner, er du det som kalles en “sommer.” Kjøligere, blålig toner kalles “winter”.

Lysere eller mørkere flådd mennesker kan være “somre” eller “vintre,” det er uavhengig, og noen ganger et resultat av din egen personlige helse. Alle er forskjellige. Se i speilet og bestemme selv. Hvis du ikke, prøv å holde forskjellige farger mot kinnet til du ser noe du liker. Det er ikke noe galt med å bruke datamaskiner og photoshop for å gjøre dine valg veldig, veldig nøyaktig. En datamaskin kan generere alle farger du kan forestille deg, så det er lett å prøve en sjattering etter hverandre mot et bilde av deg til du finner en du liker.

Varme farger

Varme farger som rødt, oransje og gult, kompliment “sommer” hudtoner, gi dem dybde og klarhet. Fantastiske korallrev og rød oransje-basert som tangerine er spesielt foretrukket. Gult er en vanskelig farge, spesielt når det er buttery eller pastellfarger, men det kan være fantastisk mot mørkeste huden. Lysere hud kan virke vasket ut av lyse varme farger, skjønt. Alle de fantastiske fargetoner av menneskeliv er veldig mørk hud den mest forbedret av pasteller.

Kule farger

Delen “kjøligere” i fargespektret, vanligvis grønt og blått, er mindre aggressiv og prangende, men mer balansert og selvsikker. Vintre finner farger som utfyller sine funksjoner inkluderer blåere Miljöpartiet, som aqua eller turkis. Somre ser bra ut i mørk juvelen toner som ametyst og safir. Smaragdgrønt kan være en viser-disables, eller noen isete kule pastell.

Intense farger

Intense farger som lilla klarer å bli varme og kalde samtidig. Dette gjør dem levende og livlig. Lilla, kongelig og rik, er en fantastisk farge i solid skjemaer og rosa is…pink! Fantastisk, sjokkerende og feminine, rosa er en farge gjennomført så mye av holdning som av utseende. Mørkere din huden mer rosa og lilla vil skille seg ut, så vær klar å være sentrum for oppmerksomheten.

Nøytrale farger

Intense farger skiller seg ut, akkurat som farger som kontrast med din naturlige toner. Når du har en uvanlig kjole, men du ikke ønsker å gå over, kan du velge en nøytral farge som fløte, grå eller brun. Alle menneskelige huden er mer eller mindre rødbrun, så vær forsiktig med å plukke en Brown som er så nær din hudtone det forvirrer øyet.

Svart, dyp blå og grå kan virkelig passer huden med oppsummering undertones. Nesten alle ser bra ut i svart eller hvitt, noe som forklarer den evige populariteten til disse fargene, men hvis huden din er veldig mørkt da de dypeste fargetonene bør unngås.

Følg den hendige veiledningen og ser flott ut på prom natt! Se også: selskapskjoler store størrelser

Leave a Reply