ballkjoler trender 2017

moteuken i new York, Milano og Paris brakt oss så mange friske kjole design og stiler, kan vi neppe ta det hele i. Vi kan ikke hjelpe, men bli hypnotisert av deilig teksturer, glans, glitrer og paljetter, for ikke å nevne de fantastiske fargene. Dette året la vi merke til en hel palett tertiær farger blandinger vi aldri hadde sett før; Det var som om designerne jobbet med rør oljemaling i stedet for den trofaste Crayola 64-boksen. Noen med navn som Posuolli jorden og Pthalo blå. He? Men vi elsket dem uansett, selv om vi kan ‘ t uttale dem!

Nå som alle rullebane rapportene er, takket være vår egen Redcat, kan ikke vi vente å se hva som er i butikken for oss når vi hodet av å butikk for våre ballkjoler for 2017 sesongen. Fra ser det er min gjetning at vi skal være på vei tilbake til en mer sofistikert, kjoler som tar oss tilbake til glamorøse dager tidlig Hollywood, der menn hadde dresser og kvinnene hadde kjoler selv om dagen! Det var glamour!

Nowadays, er promenadekonsert jenter heldig. Ikke lenger må vente ut hele sesonger synker før de begynner å se de oppdaterte trendene for formelle slitasje fra cocktail kjoler til bryllupet gowns og alt i mellom, spesielt ballkjoler!

Her er noen av trender vi ser frem til å prøve ut kommer prom sesongen 2017.

Peplum

Noen ganger tilskrevet Victoria Beckham, er peplum en fakles ruffle knyttet til livet av en jakke, bodice, etc. Det var mye brukt i blonder viktoriansk bluser med waistline cinched tett, som tillot blusen å bo tilbaketrukket inn i skjørtet. Det var også en svært ettertraktet motetrend for kvinner på 1940-tallet som forsøkte å femininize tradisjonelle drakten av cinching i waistline av dressjakke og iført sauma slangen og høye hæler.

Stilen peplum er en stor ballkjoler for jenter som ønsker å skjule et stort magen område eller som bare ønsker å fremheve sine hofter og gjøre sin waistline ser mindre samtidig.

Ballgown

Ballgown er tilbake med en oppblomstring. Dette vil være en varm element igjen i bryllupet bransjen etter år med svelte men casual kolonner av siste år. Og som gjør vår dag, siden vi aldri virkelig følte ganske vokst opp nok (eller nok) i kort poufy baby doll kjoler i fjor. Promenadekonsert 2017 vil sikkert se en rekke ballgown stiler. det ville være en skam hvis prom jenter ikke dra nytte av denne muligheten til å gå helt formelle uten stress planlegging et bryllup!

Hvis du er en slags romantisk, får du så seg alle saftig lagene av silke, sateng og taffeta stoff, som er anbefalt. Chiffon eller serk, gjøre ikke bare hvis du prøver å oppnå ultimate i fylde.

Høy lav trenden

Vi har grunn til å tro at den differanselinjer trenden vil fortsette i den kommende ballkjoler sesongen, hvis for ingen annen grunn enn å presentere den innkommende ballgowns, som nevnt ovenfor. I beste tider kan en ballgown være en vanskelig ballkjoler skal ha, spesielt hvis du er iført høye hæler for første gang!

En ballkjoler med en høy hem i front og en lav hemline i ryggen gir dagens prom jente best fra begge verdener: sin stilige og funksjonelle! Jeg mener, som ønsker å delta promenadekonsert i en ballkjoler som du ikke danse?

Denne ballkjoler trenden vil fungere bra hvis du vil gå super formelle og briljere nydelig beina samtidig!

Blomster

Ikke din mors kjøkken gardiner, langt. Betsey Johnson har allerede brakt oss rare buketter fra alle dine favoritt crazy quilts, men i år hun og mange andre designere upping anten med akvarell sprut av neon toner som fet og trygg, som akkurat oss!

Vi kan også forvente å se blomst motiv, i pynt, som i draping, blonder broderi eller digi-utskrifter,

Paljetter

Glitrer og glitter vil regelen dansegulvet i år!

Belysning, oh hvordan vi elsker dem. Og i år vi vil ha flere valgmuligheter enn noensinne, ikke bli overrasket når du finne dem på krage, belter, skuldre trim på hemlines, i form av paljetter.

For alle som ønsker å flimre hele natten lang, er et fullt sequined kjolen veien å gå. Vær oppmerksom skjønt at noen kjole som er skinnende vises din hver kurve, så dette er et perfekt valg for slanke jenter som ønsker å legge til litt va-voom i partiet.

Utskrifter

Jeg har en anelse at bestemme på hvilke ballkjoler å kjøpe vil være enda mer av en utfordring denne prom sesongen, på grunn av overflod av fantastisk elegant teksturer opprette ved utskrift mønstre på stoffet. Jeg har allerede sett ballkjoler som er så kunstnerisk som enhver moderne maleri eller så komplisert som en litografi.

Mønstre som fremkaller bilder som “krystallinsk snø” og “mercurial atmosfære”, vil sikkert være populært med kreative og innsiktsfulle prom jenter som ønsker en titt som sier “Jeg er en av slag”!

ballkjoler for 2017

Kommer våren, ingen tvil klare å bære designere vil prøve å overbevise deg til å kjøpe deres neste varme element, stole på meg på dette, men vi ønsker å gi deg hodene før ballkjoler kommer knusing ned på deg, så du har tid å sortere ut på forhånd hvilke stiler du synes du burde være iført, gitt at du faktisk ønsker å se fabelaktig på prom night. Noe designere egentlig ikke tid (eller inn) å håndtere.

Vel, tror vi det er galt. Det er derfor vi vil presentere noen av de fremste trendene at du mest sannsynlig se og avdekke hele konseptet av hva som er hot og hva som ikke! Til slutt er alt vi ønsker å vite hva ser varmt på du! Jeg mener, ville ikke du heller se varme enn ikke?

Disse dager, med universell bruk av nyhetskanaler, blogger og streaming video, den kunnskapsrike shopper lærer av trender på et øyeblikk og ønsker ikke å vente til den når sin prisklasse. Og forhandlere er raske til å svare på etterspørselen, da rullebane samlingene introduserer, inspirert av klare å bære versjoner er også tilgjengelig, noen ganger samme dag!

Så kan heldig prom jenta nå kjøpe en rullebane stil ballkjoler mens det er fortsatt på toppen av sine spill, ikke noen måneder senere som det var bare noen få korte år siden da jeg var å kjøpe min første ballkjoler! Se mer på: lange selskapskjoler på nett

Leave a Reply