Finne den høyre Bra For din Designer selskapskjoler

Nydelig utseende du er ute etter når du bærer en designer selskapskjoler kan kompromitteres av seg en BH som er feil for den. Så, betale en liten betraktning om hva BH fungerer best for din prom kjole. Hvis du ikke er sikker på hva BH ville fungere best for din prom kjole, ta en titt på listen eller kjole stiler under og hva BH følger det.

Stroppeløs selskapskjoler

Disse er svært populære for skoleball og krever en stroppeløs BH. Ideelt sett bør BH har beinstamme eller underwire støtte i bandet og/eller sidene av koppen. Fordi bra ikke har stropper er underwire/beinstamme å gi brystene ekstra støtte de trenger. Du må også BH som følger med selvklebende strimler som ville hjelpe oppbevare koppene på plass. Komfort er et problem med underwire BH; mange kvinner føler deg raskt ukomfortabel med denne typen, så før du kjøper den designer selskapskjoler uten stropper, sørg for at du blir bra seg en underwire BH.

 

Se også:billige festkjoler

Grime halsen selskapskjoler

Igjen, dette er en veldig tradisjonell stil, men det krever en grime bra å følge den. Kjøpe en med justerbare stropper og kontroller at stroppene er tynne nok til å være diskret skjult under stroppene på kjolen.

Stuper halsen selskapskjoler

Denne stilen blir mer og mer populær som de kan forsterke en kvinnes bust og gjøre henne ser veldig sexy. Du trenger en demi-cup bra med underwire. Hvis du er på de små side, kan du også vurdere en BH som har ekstra polstring som vil forbedre spalting din. Det er viktig at når du kjøper bra, ta med din kappe; du ønsker ikke forlegenhet av BH kopper blir synlig når du bærer kjolen til skoleball.

Kolonnen selskapskjoler

Denne stilen er økende i popularitet som mer tenåringsjenter vil ligne deres favoritt film stjerner. Samlingen Jovani selskapskjoler er veldig populært for denne stilen. Kolonnen designer selskapskjoler klemme hver konturene av kroppen og kan se veldig sexy. For den perfekte utseendet, velger du full torso BH som strekker seg helt fra brystene til hoftene. Ideelt sett bør det ha en tykk, tett mikrofiber slik at den vil jevne ut dine kurver og gjøre deg se enda mer slanke og sexy.

Ryggløse selskapskjoler

Kjoler som de fra samlingen flørte selskapskjoler bidrar til å gjøre denne stilen mer populært. For denne kjolen trenger du bandless, stroppeløs BH. Selvfølgelig, som bra har ingen band eller stropper, det krever teipen på innsiden av koppene å holde dem på plass. Denne typen BH tilbyr ikke mye støtte, men en ryggløse prom kjole ser oppsiktsvekkende.

En siste stykke råd; ikke vent til Prom Night prøve BH og kle på sammen. Prøve begge på sammen godt på forhånd. Denne måten kan du foreta endringer som kreves, og selv kjøpe en annen bra om nødvendig. Teste ut din BH og designer selskapskjoler vil også gi deg tillit til at du skal se din beste for skoleball.

Leave a Reply